Retourneren

Wij gaan er vanuit dat u tevreden bent met uw bestelling. Als u niet tevreden bent dan stellen we het op prijs dat u even contact met ons zoekt, zodat we kunnen doornemen waarom u het product terug wilt sturen. Mocht u een product  willen terugsturen dan is dat mogelijk. Dat dient u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te doen.

 

Wij storten u het volledige bedrag, inclusief de eerder door u betaalde verzendkosten (van ons naar u) terug als wij het product in goede en originele staat terug hebben ontvangen. Indien u meerdere producten heeft besteld en één of meerdere producten van de bestelling houdt dan worden de door u betaalde verzendkosten niet terugbetaald. Indien wij uw producten gratis hebben verzonden en u één of meerdere producten houdt die een lagere waarde dan € 100,- vertegenwoordigen dan verrekenen we de door u betaalde verzendkosten met het bedrag dat wij u terugstorten.

 

De verzendkosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening. Wij kiezen hiervoor, zodat we de prijzen van onze producten laag kunnen houden.