Wollen dekens

Deken van zuiver scheerwol geschikt voor op bed of lekker knus op de bank.

Deze zuiveren wollen deken is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. De verschillende kleuren zijn, groen, lichtgrijs, antraciet en naturel

 

  • Een wollen deken is een warm, comfortabel, prettig aanvoelend en een gezond product. De merinowol waarvan ons product is gemaakt, leeft en reageert op veranderende omgevingstemperaturen. Het krimpt bij lage temperaturen (isoleert kou en warmt dus op). Zet uit in warmte (waardoor het lichaam niet oververhit raakt). Het heeft ook het vermogen om vocht op te nemen zodat je kindje niet gaat zweten. 
  • Bovendien hebben wollendekens gezondheidseigenschappen. Ze hopen geen stof op en neutraliseren schadelijke positieve ionen die vermoeidheid, hoofdpijn of overmatige prikkelbaarheid kunnen veroorzaken.
  • Deze wollen wiegdeken ziet er ook nog een super leuk uit. De teddy-achtige merino stof voelt zacht aan en is heerlijk knuffelbaar

 

  • Gemiddeld weegt de deken .(475gr/m2)
  • De afmeting van de wollen deken is 7cm  x 100 cm / 100 cm x 150 cm / 140 cm x 200 cm en  200 cm x 220 cm.
  • Voorzien van het Woolmerk® label.

 

 

De Woolmark-belofte geeft u het vertrouwen dat uw product is gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare en biologisch afbreekbare wol en voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Ons certificeringsprogramma stelt u in staat om het wollen kledingstuk of wolverzorgingsproduct van de hoogste kwaliteit te identificeren. In de afgelopen 50 jaar hebben we meer dan 5 miljard wol en wolverzorgingsproducten gecertificeerd, waardoor duurzaamheid, prestaties en kwaliteit worden gegarandeerd.

Kwaliteit: De Woolmark belooft dat het gecertificeerde product dat u koopt van de hoogste kwaliteit is.
Traceerbaar: Producten met het Woolmark kunnen worden getraceerd door de supply chain.
Eco: Wol is 100% natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar en biedt een natuurlijke oplossing voor slow fashion.